Regler

Anmälan

Anmälan till Annelundsmarschen görs antingen via anmälningsformuläret på hemsidan eller genom mail till info.annelund@gmail.com. I anmälan ska det anges lagnamn, lagkapten, telefonnummer, eventuellt deltagande i företagskampen samt e-mailadress som laget vill kontaktas på.

Ni får gärna ange samtliga övriga lagmedlemmar också.

I god tid innan marschen kommer samtliga anmälda lag att kontaktas för att få en starttid.

Lag

Varje lag måste bestå av minst fyra personer för att kunna tävla i alla tävlingsmoment. Tävlingsledningen rekommenderar att varje lag består av 4-6 personer men det är OK att vara fler.

Pris

Kostnaden är 100 kr / deltagare. Fem deltagare i laget = 500 kr, åtta deltagare i laget = 800 kr osv.

Inbetalningen görs till bankgiro 5874-1828 eller eller Swish-nummer 123 615 1971 så snart ni anmält ert lag. Det kommer finnas möjlighet att komplettera betalningen vid starten på marschdagen om det tillkommit ytterligare lagmedlemmar efter bankgirobetalningen.

Kostnaden är 100 kr per deltagare.

Glöm inte att ange lagnamn i betalningen! Om du swishar skriv ”AM2020 + Lagnamn”.

Målgrupp:

Annelundsmarschen riktar sig till alla; gammal som ung. Vi hoppas på lag som består av alla möjliga konstellationer; familjer, kompisgäng, föreningar, företag. Det finns inga krav på hur snabbt man ska ta sig runt. För att deltaga i tävlingarna på stationerna är det lämpligt att man i alla fall är över 12 år. Även de yngre är dock naturligtvis välkomna att följa med under marschen. Marschen är också barnvagnsvänlig.

Start och sträckning

Start och målgång för Annelundsmarschen är vid Klubbhuset på Mörlanda Sportcenter strax intill Mörlandahallen.

Annelundsmarschen är ca 10 km lång och den kommer vara tydligt snittslad. Längs vägen kommer ett antal stationer att finnas.

Stationer

Ungefär hälften av stationerna är av det kluriga slaget och hälften är av det lite mer fysiska slaget, alltså något för alla. På stationerna tävlar man i sitt lag mot övriga lag som deltar i marschen. Övningarna kommer alltså att utmana både knoppen och kroppen.

Poängberäkning

Det lag som har bäst resultat på en station får 1 poäng på den stationen, det lag som har näst bäst resultat får 2 poäng på den stationen, det lag som har tredje bäst resultat får 3 poäng på den stationen, o.s.v.

Om två lag har lika bra resultat får båda lagen lika många poäng som snittet av placeringarna. Om två lag hamnar delat etta får således båda lagen 1,5 poäng. Det lag som sedan är tredje bäst får naturligtvis 3 poäng. Skulle tre lag sluta delat etta får dessa tre lag 2 poäng vardera ( (1 + 2 + 3) / 3 ).

Vinnare av Annelundsmarschen blir det lag som har minst antal poäng när de tio stationerna summeras. Om två eller flera lag skulle hamna på samma slutpoäng avgörs ordningen genom resultatet på den sista stationen. Är det lika där också avgör resultatet på den näst sista stationen, o.s.v. Skulle det osannolika hända att två lag hamnar på exakt samma resultat på samtliga stationer avgör lottdragning vilket lag som kommer först.

Vinnande lag i Annelundsmarschen kommer att erhålla en inteckning på Annelundsmarschens vandringspris.

Stationssponsorer:

[vcex_image_grid columns="5" thumbnail_link="custom_link" custom_links_target="_blank" img_size="full" image_ids="2545,874,2867,780,2395" custom_links="https://www.facebook.com/frendoannelund/,https://www.facebook.com/IcaNaraLjung/,https://gasenemejeri.se/,https://sv-se.facebook.com/morlandalivs/,https://www.sparbankenalingsas.se/"]
[vcex_image_grid columns="5" thumbnail_link="custom_link" img_size="full" image_ids="1630,965,876,2981,3161" custom_links="https://sv-se.facebook.com/morlandabowling,https://www.sanfridssonsakeri.se/,https://www.xlbygg.se/butiker/xl-bygg-herrljunga-bradgard/,https://www.pipelife.com/,https://idrottonline.se/LjungsGF-Gymnastik"]