0705 - 09 53 30 info.annelund@gmail.com

Annelundsmarschen riktar sig till alla; gammal som ung. Vi hoppas på lag som består av alla möjliga konstellationer; familjer, kompisgäng, föreningar, företag. Det finns inga krav på hur snabbt man ska ta sig runt. För att deltaga i tävlingarna på stationerna är det lämpligt att man i alla fall är över 12 år. Även de yngre är dock naturligtvis välkomna att följa med under marschen. Marschen är också barnvagnsvänlig.

Efter marschen blir det After Walk vid målgången. Här finns det möjlighet att fika, äta, dricka, umgås och kolla hur det har gått för övriga lag.

Senare på kvällen blir det Musik-Quiz och hålligång till erkänt duktiga trubadurer.

Start och sträckning

Start för Annelundsmarschen är vid Klubbhuset på Mörlanda Sportcenter strax intill Mörlandahallen och målgång kommer att vara inne i Restaurang Liljebacken, granne med TA (IMI Hydronic Engineering).

Annelundsmarschen är ca 10 km lång och den kommer vara tydligt snittslad. Längs vägen kommer ett antal stationer att finnas.

Stationer

Ungefär hälften av stationerna är av det kluriga slaget och hälften är av det lite mer fysiska slaget, alltså något för alla. På stationerna tävlar man i sitt lag mot övriga lag som deltar i marschen. Övningarna kommer alltså att utmana både knoppen och kroppen.

För mer information, läs även regler.

Tidigare vinnare